با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
اصلاح نباتات مولکولی
بیان ژن‌های خانواده CYP دخیل در سنتز سزامین در دانه ارقام مختلف کنجد (Sesamum indicum L)

آزاده ریانی؛ فاطمه دهقان نیری

دوره 5، شماره 12 ، اسفند 1394، ، صفحه 11-23

چکیده
  کنجد (L. Sesamum indicum) با داشتن مقادیر زیاد آنتی‌اکسیدان و متابولیت ثانویه منبع تغذیه‌ای مهمی در تامین و حفظ سلامت انسان است. اهمیت ویژه دانه کنجد به‎دلیل وجود آنتی‌اکسیدان طبیعی مهمی به نام سزامین است. به‎دلیل کاربرد این آنتی‌اکسیدانت در پیشگیری از بروز بیماری‌ها به‎خصوص سرطان‌ها تلاش‌های زیادی در راستای شناخت ییشتر ژن‌های دخیل ...  بیشتر